Изберете език:

Съюз по хранителна промишленост

 

П О К А Н А

ЗА     ПЕТДНЕВНО  БИЗНЕС-ПЪТУВАНЕ

Гр.КЬОЛН, ГЕРМАНИЯ

ЗА ПОСЕЩЕНИЕ

на ANUGA - най-голямото международно изложение за храни и напитки,

организирано с любезното съдействие на представителството на Кьолнски панаир в България

от 07 - до 11 октомври, 2023 година

пътуване със самолет

 

Анугаeвсичко за света на храните и напитките. Най-голямото световно търговско изложение е най-важното място за срещи в хранителната индустрия с впечатляващите 7 405 изложители и около 165 000 посетители. Всеки посетител ще има възможността да се запознае с  най-важните световни тенденции, защото Anuga отново ще представи всичко, което е важно за международната търговска аудитория.

Цел на посещението: Съюзът по хранителна промишленост организира това посещение, за да могат производителите на сладкарски, хлебни изделия, алкохолни и безалкохолни напитки, месни и млечни продукти, сладолед , машини за ХВП да се запознаят с най-новото, предлагано в световен мащаб в тези браншове от хранителната промишленост.

  Концепцията на Ануга е уникална. Това е единственото изложение, което комбинира 10 други изложения на едно място. 10-те изложения, включени под “шапката” на Anuga са:

 Деликатеси, храни за гастрономи, основни храни и здравословни храни, алкохолни и безалкохолни напитки, сокове, сурови и охладени храни и риба, меса, колбаси, наденици, дивеч, домашни птици, замръзени храни и сладоледени продукти, мляко и млечни продукти, хляб, печива, дребни сладкиши и топли напитки, органични продукти,оборудване за хранително обслужване и кетеринг,  технологии и услуги за търговски обекти и др.

По време  посещенията на изложението ще имате възможност за нови контакти с фирми и ваши колеги от целия свят.

Използвайте този шанс и съчетайте чудесното пътуване до Германия и туристическата обиколка на уникалните немски градове Дюселдорф и Кьолн с експертните знания и новости на специалистите в хранително-вкусовата промишленост от целия свят!

Ние, от Съюз по хранителна промишленост успяхме да намерим  за вас  възможните най-ниски цени за билет и хотел, като имаме в предвид колко са скъпи всички хотели в Кьолн и околностите по това време.Моля, ако желаете да пътувате, след получаване на Поканата, да изпратите в много кратък срок своите заявки, за да можем да ви върнем уверение и за да запазим тази преференциална цена за това посещение.Това са изискванията на хотелите, така че очакваме вашето решение.Очакваме ви!!!

 

ЗАЯВКА- ДОГОВОР

за УЧАСТИЕ в бизнес-пътуване в Германия,  07 – 11.10.2023 год.

 

Име,презиме и  фамилия  ............................................................................EГН……….……………..........…..
Месторабота…………………………….      Бранш:….....…............................         Адрес:.................................................

Тел за контакт..................................... .email.....................................

Данни за фактура: Фирма:.................................................................................... ИН...................................

ИН по ЗДДС...................................... МОЛ: .......................................................

Притежавам Лична карта  № ......................                                 валидна до.........................

Заявявам участие в пътуването, като приемам обявените условия и внасям..........лв. такса,  и  лв..... за единична стая.

Съгласен съм предоставените от мен данни да бъдат използвани във връзка с пътуването  ми до Германия  от  07 – 11.10.2023 год.

Дата:..............                                                                                                                     Заявител/ подпис/:

ПРОГРАМА на ПЪТУВАНЕТО до Германия

/ пътуване със  самолет /

Дати на пътуване: 07.10 – 11.10. 2023 г.; 5 дни (4 нощувки със закуски )

1 ден- / събота / 07.10.2023:София – Дортмунд-Ессен

Среща на Терминал 1 в 04.20 часа.Излитане от летище София с директен полет на Wizz air в 06.25 ч. Пристигане в Дортмунд в 08.00 ч.  Трансфер от летището до Ессен с

 ( 40 км – 25 мин). Настаняване в хотел в централната част на Ессен и в непосредствена близост до жп гарата ( хотел - жп гара 750 м.)   Свободно време. Нощувка.

2 ден- / неделя / 08.10.2023  Ессен– Кьолн ( 70 км- 50 мин с влак ) Закуска. Отпътуване за Кьолн – един от най-старите градове в Германия. Градът е известен със своята готическа Катедрала, най-голямата в Северна Европа, чиито две камбанарии се виждат от целия град. Посещение на изложението за храни и напитки – Ануга. Връщане  в хотела в Ессен. Нощувка.

3 ден- / понеделник / 09.10.2023 : Ессен– Кьолн

Закуска. Отпътуване за Кьолн за посещение на изложението.Среща с представители на FPIсродна организация на СХП в Германия. Връщане в хотела в Ессен. Нощувка. 

4 ден- / вторник / 10.10. 2023:  Есен –Кьолн

Закуска.Свободно време по интереси. По желание – обзорна обиколка, разглеждане на град Кьолн и пазар в търговската част на града.Връщане в хотела в Ессен. Нощувка. 

5 ден- / вторник / 11.10. 2023:  Есен – Дортмунд - София

Закуска. Трансфер  до летището в Дортмунд иизлитане за София с директен полет на Wizzair в 15:25 ч. Пристигане в София в 18:55 ч.

Информация и цени 

Цена за един човек в двойна стая –  1250  лева

    Доплащане за единична стая     –  450 лева

Пакетната цена включва:

  • Самолетен билет София – Дортмунд– София с включени летищни такси,

        салонен багаж – малък куфар до 10 кг /55/40/30 см/  и ръчна малка чанта

  • 4 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на ЕссенSelect Hotel Handelshof Essen 4* или подобен    https://www.select-hotels.com
  • Трансфер летище Дортмунд - хотел Ессен - летище  Дортмунд
  • Медицинска застраховка с Асистанс

Пакетната цена не включва:

-     Вход за изложението и билети за градски и междуградски превоз

-     Обзорна обиколка на Кьолн и околностите с водач на български език

-     Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора - възстановява заплатената сума, при отказ по здравословни и други причини

Забележка: Полетното разписание подлежи на препотвърждение до момента на окончателното сформиране на групата, указано в сроковете за записване

Необходими документи и СРОКОВЕ

-      Заявка-договор, ксерокопие от Лична карта или международен паспорт и внесен депозит от  600 лева до 12 .04.2023 год на сметката на туроператора.

-      Останалата сума се внася най-късно до 1.09.2023 год. както следва:

- на сметката на  фирма  »Видео Корект – Огнян Хандев»:

От фирмата се издава фактура за транспортни разходи, хотел,  посещения. Не се начислява ДДС.

Сумите за  пътуването могат да се внесат и  на място в офиса на СХП в определените срокове .

                      тел: 02/ 987 47 44, 0888/ 72 24 82, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

                                                                         

Банкова сметка:                                                                                    За контакти:

 ЕТ «Видео Корект - Огнян Хандев»                                                 Съюз по хранителна промишленост   
БАНКА: Първа Инвестиционна Банка                                             инж. Соня Бургуджиева
BIC КОД: FINVBGSF                                                                            0888722482

IBAN В ЛЕВА: BG30FINV91501017331318                   email: ufi_sb@abv.bg