Изберете език:

Съюз по хранителна промишленост

П О К А Н А

ЗА  НАЦИОНАЛЕН ОСЕМДНЕВЕН  ПЪТУВАЩ  СЕМИНАР- ПОЧИВКА

ИТАЛИЯ,  КАЛАБРИЯ

 Бари,Мола ди Бари,Марина ди Мандаторичо

  

на тема: 
Изискванията на българската и европейска нормативна уредба към производителите на храни и напитки.

Посещения на предприятия от хранителния бранш в Калабрия

от 06 юни до 13 юни 2018 година

Пътуване със самолет

Цел на семинара: Запознаване на участниците с актуалните проблеми, свързани с членството на България в ЕС и най-новите изисквания към производителите на храни, напитки, добавки, машини, складове за храни, заведения за хранене и др.

       Семинарът ще бъде полезенпредприятия, координатори и специалисти от производствени отдели, представители на органите за контрол от различните министерства,БАБХ, научни звена, заведения, мениджъри по качеството и други специалисти от предприятия в различните браншове на ХВП и производители на земеделски продукти, както и за опаковки, опаковъчни материали, машини и апарати за ХВП, складове за храни, специалисти от вериги хотели и ресторанти, консултантски фирми и др.

      Занятията ще се провеждат в зали на хотела във време, което ще се уточни след настаняване на групата и определяне дните за туристическите посещения.

На всеки участник ще бъде издаден СЕРТИФИКАТ за участие в семинара!

           Калабрияе административен район в Южна Италия с население от около 2 милиона жители. Намира се на острието на ботуша и граничи на запад с Тиренското море, на североизток с Тарантския залив, на изток с Йонийското море, и на югозапад Месинският пролив я отделя от Сицилия. Най-малкото разстояние между Нос Пелоро

(в Сицилия) и Нос Пецо (в Калабрия) е 3,2 км.

Бари е областният град на Калабрия и е вторият по значение икономически център в Южна Италия. Това го прави едновременно оживен, приветлив и интересен за посещение.

Използвайте този шанс и съчетайте чудесната почивка на топлите плажове на Тиренско и Йонийско море и неповторимия район на Калабрия и околностите със  знанията  на експертите!

В пътуването могат да вземат участие ваши близки, приятели и роднини, тъй като в програмата е отделено  достатъчно време за плаж и туристическа програма.               

ЗАЯВКА- ДОГОВОР

 

за УЧАСТИЕ в семинар в Калабрия, Италия – 06 – 13.06.2018 год.

 

Име,презиме и  фамилия  ............................................................................EГН……….……………..........…..
Месторабота…………………………….Бранш:….....….Адрес:....................................................................

Тел за контакт.....................................факс..............................................email.....................................

Данни за фактура: Фирма:......................................................................................................................... ИН...................................

 ИН по ЗДДС...................................... МОЛ: .......................................................

Притежавам лична карта № ...............................валидна  до.........................

Заявявам участие в пътуването, като приемам обявените условия и внасям..........лв. такса, и  лв..... за единична стая.

 

Дата:                                                                                                      Заявител / подпис/:

 

 

 

 


ПРОГРАМА  на ПЪТУВАНЕТО до КАЛАБРИЯ

Информация и цени

Цена за един човек в двойна стая – 989 лева

Доплащане за единична стая – 264 лева, за  3-ти възрастен в стая – 813 лева

1 во дете :  2 - 12,00 години – 774 лева

Дати на пътуване: 06.06.2018 – 13.06.2018 г.; 8 дни (7 нощувки със закуска и вечеря на шведска маса с вино и мин.вода ).

1 ден-06.06. 2018  :              Излитане от София. Кацане в Бари. Трансфер и настаняване в хотел в Мола ди Бари. Пешеходна разходка в историческия център на града: разглеждане на катедралата "Св. Савин", построена в края на 12 в. в романски стил; емблематичната за Бари крепост "Нормано Свево" – сменяла функциите и управлението си няколко пъти, днес тя е място за организиране на художествени изложби и културни събития; разходка по крепостната стена, откъдето се разкрива красива гледка към града, Адриатическо море и пристанището на Бари;  базиликата "Свети Николай" . Вечеря. Нощувка.

2 ден-07.06. 2018  :              Закуска.Отпътуване с автобус заЙонийското крайбрежие на Калабрия. Настаняване в хотел в курорта Марина ди Мандаторичо. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 ден-08.06. 2018  :              Закуска. Семинарни занятия.Свободно време за плаж и почивка. Вечеря.Нощувка

4 ден-09.06. 2018  :              Закуска. За желаещите целодневна екскурзия "Историческото наследство на Калабрия" - посещение на Росано Калабро - важен център на Византийската империя. Посещение на историческата фабрика "Амарели", превърнала се в световен символ на производството на сладки изкушения от корените на женско биле и Кориляно Калабро с дегустация на "ндуя" и ликьор в Росано Калабро. Посещение на впечатляващия Замък на херцозите в Кориляно, определян като един от най-красивите и добре запазени замъци в Южна Италия. Вечеря. Нощувка.

5 ден-10.10. 2018  :              Закуска. Свободно време за плаж и почивка. За желаещите целодневна екскурзия "Сърцето на Калабрия" – Сан Джовани ин Фиоре и Лорика- Сан Джовани ин Фиоре е важен занаятчийски, търговски и туристически център в Калабрия. Посещение на Лорика – живописно високопланинско селище на брега на езерото Арво, известно със своите съхранени и диви пейзажи. Вечеря. Нощувка.

6 ден-11.10. 2018  :              Закуска. Свободно време за плаж. За желаещите полудневна екскурзия "Вкусът на Калабрия" – Чиро Марина и замъкът "Карафа". Посещение на винарна, в която се произвежда висококачествено вино "Чиро" с контролиран произход. Посещение на Музея на виното и замъка на фамилия Карафа – неаполитански благороднически род, който през средните векове се превръща в една от най-влиятелните феодални фамилии в Неаполитанското кралство.Семинарни занятия. Вечеря. Нощувка.

7 ден- 12. 06. 2018  :   Закуска. Свободно време за плаж. За желаещите целодневна екскурзия "Магнетичната Калабрия" – Санта Северина и Какури- Санта Северина е един от най-красивите италиански градове. Посещение на величествения и впечатляващ замък, построен по време на норманското управление, катедралата "Св. Анастасия" от 13 в. и Баптистерията, построена в духа на византийските традиции. Посещение на Какури, където върху скала с височина 650 м с намира красиво имение, построено като страж над цялата долина. Вечеря. Нощувка.

8 ден – 13.06.2018 год.:     Закуска.  Трансфер до летището в Бари. Отпътуване и пристигане в София.

В цената са включени:

 • Самолетен билет София – Бари – София с включени летищни такси
 • Трансфер: летище – хотел - летище;
 • 1 нощувка със закуска и вечеря + вода и вино в 4* хотел в Мола ди Бари
 • 6 нощувки със закуски и вечери + вода и вино в 4* хотел в Марина ди Мандаторичо, Калабрия
 • Пешеходна разходка в историческия център на Бари
 • Екскурзоводско обслужване и водач от офиса
  • Медицинска застраховка за целия период – 10 000 Е;
 • Такса за участие в семинара и учебни  материали.

Пакетната цена не включва:

 • Допълнителни екскурзии и атракциони
 • Входни такси за посещаваните музеи и разходи от личен характер
 • Градска такса за хотелите ( 3 Евро на ден на стая )
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.

         Пакетната цена е валидна при минимум 20 участника.

Необходими документи и СРОКОВЕ

ЛИЧНА КАРТА или валиден задграничен паспорт.

          Заявка-договор, ксерокопие от лична карта и авансова вноска от 400 лв до 15.03.2018 год.

Внасяне на пълната такса – до 989 лева -  до 02.04.2018 год.


Сумите се внасят до посочените срокове, както следва:

На сметката на  фирма  В. Корект - Туроператор:   От фирмата се издава фактура. Не се начислява ДДС.Банковата сметка е написана на листа на Заявката

Сумите могат да се внесат и в брой в офиса на СХП или да се изпратят с пощенски запис на адрес София 1000, ул. "Раковски”108 , офис 408, ет.4 за Соня Митева Бургуджиева                                       

БАНКОВА СМЕТКА:                                                                                             За контакти:                                                                      

Уни Кредит Булбанк София,BIC: UNCRBGSF,                        Съюз по хранителна промишленост
 
IBAN: BG73 UNCR 96601025840617                                           инж. Соня Бургуджиева
ЕТ “Видео Корект - Огнян Хандев                                                тел. 02
987 47 44, 0888 72 24 82,    email: ufi_sb@abv.bg

Приблизителни цени на допълнителни екскурзии и атракциони:

 • Екскурзия „Историческото наследство на Калабрия“ -  45 евро
 • Екскурзия „Сърцето на Калабрия“ – 60 евро
 • Екскурзия „Вкусът на Калабрия“ – 35 евро
 • Екскурзия „Магнетичната Калабрия“ – 50 евро

Информация за предвидените хотели:

HotelMajesty, http://www.hotelmajesty.it или подобен

Club Esse Costa dello Jonio , https://www.clubesse.itили подобен

Ако имате въпроси, просто ни се обадете: 02/ 987 47 44

Съюз по хранителна промишленост